Holland Verzekerd

Geen mogelijkheid voor starterslening in Zwolle

Je vond deze pagina door op "starterslening Zwolle" te zoeken. Helaas is het momenteel niet mogelijk om een starterslening af te sluiten via de gemeente Zwolle. Wil je weten wat wel je mogelijkheden zij voor een hypotheek?

Wij adviseren je graag; hier vind je meer informatie over andere hypotheekvormen.

 

Algemene informatie over een starterslening

Starterslening in aanvragen? Het is misschien wel de beste manier om als starter een huis te kopen. De gemeente stelt startersleningen beschikbaar, waarmee je mogelijkheden hebt om net wat meer te financieren dan met een reguliere hypotheek.

Dus merk je dat de huizen meer kosten dan je op dit moment kunt lenen, maar lijk je er wel bijna te zijn? De starterslening is er voor iedereen die een klein zetje in de rug kan gebruiken. Dus ga je jouw eerste huis kopen, ook als je eerst jarenlang gehuurd hebt? Wij adviseren je graag over de lening speciaal voor starters.

Wat is een starterslening?

De starterslening maakt het tóch haalbaar om je eerste huis te kopen. Je betaalt de eerste 3 jaar geen rente of aflossing, waardoor je iets rustiger aan kunt beginnen. Bovendien profiteer je van de Nationale Hypotheek Garantie, zodat er een vangnet beschikbaar is als er toch wat mis zou gaan.

We leggen je de starterslening en de andere hypotheekvormen graag uit, zodat je precies weet wat je daarvan kunt verwachten.

Starterslening in Zwolle aanvragen dus niet meer mogelijk

Wil je een starterslening in Zwolle aanvragen? Helaas...zoals je in het begin van dit artikel al las; die mogelijkheid is er momenteel niet.

Toch adviseren we je contact met ons op te nemen om er toch voor te zorgen dat jij jouw eerste huis kunt financieren, met een hypotheek die rekening houdt met jouw situatie.

Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 340, stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier.

Op maandag, dinsdag of donderdag ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Hoogstraat 43 te Hasselt (net boven de rook van Zwolle).

Woensdag en vrijdag ben je ook van harte welkom, maar dan op werken we op afspraak.

We horen graag van je!

Holland verzekerd
Holland Verzekerd © 2024 Holland Verzekerd

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.
De 1e afspraak is gratis!

Hasselt
Hoogstraat 43 8061HB

Wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar.
Je bent ook welkom op ons kantoor in de binnenstad van Hasselt.
Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 16:30 uur.
Op woensdag en vrijdag op afspraak.

cookies toestaan?