Holland Verzekerd

Hypotheek in Zwolle

Zoek je een hypotheek in Zwolle? Wij leren je graag kennen, om je persoonlijk advies te kunnen geven. Daarbij houden we rekening met jouw situatie, je specifieke wensen en adviseren we 100% onafhankelijk over alle hypotheken die er beschikbaar zijn.

Dus twijfel je welke hypotheek bij jou past? Weet je er nog weinig van en wil je een beter beeld van wat er mogelijk is? Wij leggen het je uit, waarna we met je meedenken over de maximale hypotheek of over hoe je de maandlasten een beetje beperkt. Zo zorgen we voor de financiering die past bij waar jij naar zoekt, om daarmee je eerste of een volgend huis te financieren.

Welke hypotheek past bij mij?

Ben je benieuwd welke hypotheek er bij je past? Je hebt de keuze uit een paar populaire vormen:

•   Annuïtaire hypotheek
Dit is de meest gekozen vorm. Je betaalt een vast bruto maandbedrag, dus wat je iedere maand overmaakt naar de bank is steeds hetzelfde. Netto zijn de lasten eerst wat lager, om daarna wat hoger op te lopen. Met deze hypotheekvorm kun je gebruik maken van hypotheekrenteaftrek.

•   Lineaire hypotheek
Ook met deze hypotheekvorm kun je gebruik maken van hypotheekrenteaftrek. Je betaalt een vast netto maandbedrag. Je maakt bruto iedere maand een beetje minder over naar de bank. Netto zijn de lasten eerst wat hoger, om daarna af te nemen.

•   Aflossingsvrije hypotheek
Met deze hypotheekvorm betaal je alleen rente, je doet nog geen aflossingen. De maandlasten zijn daarom lager dan met een annuïtaire of lineaire hypotheek. Sinds 2013 heb je met een nieuwe aflossingsvrije hypotheek geen recht meer op hypotheekrenteaftrek.

In Zwolle

De hypotheek in Zwolle vragen we voor je aan bij banken en geldverstrekkers door heel Nederland en (als je dat wilt) zelfs in België. Dat doen we voor iedereen in Zwolle, omdat we weten welke financiers je daarvoor mogelijkheden bieden. Zo zorgen we ervoor dat je een hypotheek kunt aanvragen die bij je past, omdat wij daarover met je meedenken.

Hypotheek in Zwolle: onafhankelijk advies

Zoek je naar onafhankelijk advies voor een hypotheek in Zwolle en omgeving? Je valt precies binnen ons werkgebied, dus daar kunnen we je uitstekend mee van dienst zijn. Wij leggen je uit over de hypotheekvormen, wat er goed bij je past en wat de maandlasten zullen zijn. Zo weet jij precies waar je aan toe bent, met de zekerheid dat je de maandlasten zowel bruto als netto goed kunt betalen.

Heb je meer vragen over de hypotheek in Zwolle?

Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 340, stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van je!

Holland verzekerd
Holland Verzekerd © 2023 Holland Verzekerd

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.
De 1e afspraak is gratis!

Hasselt
Hoogstraat 43 8061HB

Wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar.
Je bent ook welkom op ons kantoor in de binnenstad van Hasselt.
Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 16:30 uur.
Op woensdag en vrijdag op afspraak.

cookies toestaan?