Holland Verzekerd

Starterslening in Zwolle

Starterslening in Zwolle aanvragen? Het is misschien wel de beste manier om als starter een huis te kopen. De gemeente Zwolle stelt startersleningen beschikbaar, waarmee je mogelijkheden hebt om net wat meer te financieren dan met een reguliere hypotheek.

Dus merk je dat de huizen meer kosten dan je op dit moment kunt lenen, maar lijk je er wel bijna te zijn? De starterslening is er voor iedereen die een klein zetje in de rug kan gebruiken. Dus ga je jouw eerste huis kopen, ook als je eerst jarenlang gehuurd hebt? Wij adviseren je graag over de lening speciaal voor starters.

Wat is een starterslening?

De starterslening maakt het tóch haalbaar om je eerste huis te kopen. Je betaalt de eerste 3 jaar geen rente of aflossing, waardoor je iets rustiger aan kunt beginnen. Bovendien profiteer je van de Nationale Hypotheek Garantie, zodat er een vangnet beschikbaar is als er toch wat mis zou gaan.

We leggen je de starterslening en de andere hypotheekvormen graag uit, zodat je precies weet wat je daarvan kunt verwachten.

Starterslening in Zwolle aanvragen

Wil je de starterslening in Zwolle aanvragen? We hebben dat al tientallen keren succesvol gedaan, dus daar kunnen we je uitstekend bij helpen. Zo zorgen we er samen voor dat jij jouw eerste huis kunt financieren, met een hypotheek die rekening houdt met jouw situatie.

Heb je meer vragen over de starterslening in Zwolle?

Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 340, stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van je!

Holland verzekerd
Holland Verzekerd © 2021 Holland Verzekerd

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.
De 1e afspraak is gratis!

Wij komen bij jou thuis.
Overdag of in de avonduren.
Je bent ook welkom op ons kantoor in Zwolle.

Hasselt
Industrieweg 18 z1, 8061 RB
Zwolle
Goudplevierstraat 97, 8043 JJ

cookies toestaan?