Holland Verzekerd

Hypotheek in Meppel

Hypotheek in Meppel gezocht? Gefeliciteerd, dat betekent dat je een huis gaat kopen! Misschien is het je eerste huis of ga je doorstromen naar een nieuwe woning. In de beide gevallen is het een spannende stap, waar we je graag goed bij helpen.


Daarvoor leren we je eerst graag wat beter kennen. Het zijn jouw wensen en voorkeuren aan de hand waarvan we bepalen wat er goed geschikt is. Voor de hypotheek in Meppel heb je de keuze uit tal van banken en geldverstrekkers. Wij zorgen graag voor het overzicht, zowel op basis van de hypotheekrente als door goed te kijken naar de voorwaarden die er belangrijk zijn. 

Advies in begrijpelijke taal

De hypotheek is een financieel ingewikkeld product, waar een hoop bij komt kijken. Hoe werkt bijvoorbeeld de hypotheekrenteaftrek, wat zijn bruto en netto maandlasten en hoe groot is het effect van een tiende procent meer of minder rente? We leggen het je als hypotheekadviseur in Meppel in begrijpelijke taal uit. Zo weet je steeds precies waar het om gaat en wat er belangrijk is.

Hypotheek in Meppel

Zoek je een hypotheek in Meppel? Wij leren jou graag beter kennen, om je daarna op een persoonlijke manier te kunnen adviseren. We houden rekening met hoe je wilt gaan wonen, eventueel met hoe je nu woont en natuurlijk met wat je maximaal per maand kunt en wilt betalen.


Heb je meer vragen over de hypotheek in Meppel?

Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 340, stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van je!

Holland verzekerd
Holland Verzekerd © 2022 Holland Verzekerd

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.
De 1e afspraak is gratis!

Wij komen bij jou thuis.
Overdag of in de avonduren.
Je bent ook welkom op ons kantoor in Zwolle.

Hasselt
Industrieweg 18 z1, 8061 RB
Zwolle
Goudplevierstraat 97, 8043 JJ

cookies toestaan?