Holland Verzekerd

Hypotheekadvies in Zwolle

Hypotheekadvies in Zwolle gezocht? De hypotheek is een ingewikkeld financieel product. Dat betekent dat je een beetje advies goed kunt gebruiken, om de juiste keuze te maken. Bovendien zal je misschien maar één keer of hooguit een paar keer in je leven een huis kopen. Het is dan belangrijk dat je een goede keuze maakt, omdat je er nog (tientallen) jaren aan vastzit.


Wij denken met je mee over de hypotheek die het best bij je past. Daarvoor leren we je eerst beter kennen, zodat we begrijpen hoe je graag wilt wonen en wat je daar bijvoorbeeld maximaal voor wilt betalen. En ben je zelfstandig ondernemer, wil je het huis alleen kopen of gaan jullie juist samenwonen? Het zijn allemaal dingen waar we rekening mee houden, als je voor de hypotheek advies zoekt in Zwolle.

Hypotheek met advies

De hypotheek met advies is de beste keuze als je een huis wilt kopen in Zwolle. We vertellen je over de hypotheekvormen, over de bekende kleine lettertjes en leggen je uit hoe een klein verschil in rente of voorwaarden tot grote verschillen kan leiden. 
Let op: bij sommige hypotheekverstrekkers kun je tegenwoordig gewoon zelf terecht. De meesten vragen om een hypotheek met advies, bijvoorbeeld door onze adviseurs. Zonder ons advies kun je er niet terecht, dus wij zorgen ervoor dat je echt 100% onafhankelijk jouw keuze kunt maken. 
Dus wil je zeker weten dat je de beste keuze maakt, waarvoor je bovendien niet te veel betaalt? Wij adviseren de hypotheek die het best bij je past, als je een huis wilt gaan kopen in Zwolle. 

Wij leren je graag kennen

Voordat we je ons hypotheekadvies in Zwolle kunnen aanbieden leren we je graag beter kennen. Hoe woon je op dit moment, wat zijn je wensen en wat wil en kun je maximaal per maand betalen? Het zijn belangrijke vragen, waar we rekening mee houden in ons advies. Zo is het altijd een persoonlijk advies dat bij je past, omdat we daar veel tijd en aandacht in steken. 

Hypotheekadvies in Zwolle

Met ons hypotheekadvies in Zwolle weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Wij weten wat er belangrijk is en voorkomen dat je belangrijke details mist. Ondertussen houden we het graag persoonlijk en begrijpelijk, zodat ook voor jou of voor jullie goed duidelijk is waar het allemaal om gaat.
Heb je meer vragen over het hypotheekadvies in Zwolle?

Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 340, stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van je!

Holland verzekerd
Holland Verzekerd © 2021 Holland Verzekerd

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.
De 1e afspraak is gratis!

Wij komen bij jou thuis.
Overdag of in de avonduren.
Je bent ook welkom op ons kantoor in Zwolle.

Hasselt
Industrieweg 18 z1, 8061 RB
Zwolle
Goudplevierstraat 97, 8043 JJ

cookies toestaan?